Sprint a štafety pod hradem Pecka

08.09.2010, Michal Besta

Závody začaly úspěšným vykročením v dopoledním sprintu v malebném lázeňském městečku Jánské Lázně. V hodně kopcovitém terénu potvrdili dorci
své dominantní postavení. Marek vyhrál o půl min. před Filipem a 5. Borisem. O něco starší jun. podali skvěý výkon 5. Mele a 15.  Hanys.
Odpolední štafety pod hradem Pecka jen potvrdily dominanci dor. štafety, která ještě neokusila hořkost porážky. Suvereni vítězství a vedení od prvního úseku ve složení Filip – Boris – Marek! Dorky byly 29.  a dvě štafety H21 20. a 53.  místo.
Nedělní štafety na stejném místě se staly překvapením pro kat. H21, protože po prvním úseku byla na čele štafeta složená z dorců. Na divácké kontrole se objevil jako první Marek a v cíli byl těsně druhý. Na druhý úsek vybíhal Filip a udržel kontakt s čelem, jen Dlabaja si udělal 4 min. náskok a Filip byl na 5. místě.
Boris vynikající umístění podržel a finišoval na 9. místě. Další štafety mužů Mele – Košík  – Hanys obsadili 20. a 24. místo a Vojta – Mirek – Martin 53. a 45. místo.  Dorky se polepšily na 21. místo. Pěkné závody za příznivého počasí byly i výsledkově vynikající.  Sýkorka

Zanech komentář

*