Momentky ze soustředění

06.05.2011, Michal Besta

konečně se usadily zážitky, takže nabízím výběr pár povedenějších fotek.

Z bohatého programu soustředění se nám podařilo zachytit většinu fází dětského programu tréninků: ranní rozcvičku, řádění na trampolíně, společné focení :), pochodování naslepo, koupání po náročném tréninku, jen noční hledání skřítka Vítka mi bohužel uniklo :(. Pondělní program začal ozdravnou kůrou za pomoci tataru a sprchy, pokračoval závodem v okolí hotelu a vyvrcholil dekorací vítězů. Chtěl bych moc poděkovat  Evženovi za přípravu tréninků a všem ostatním (zdravý, chromým i těhotným) dospělým za péči, kterou našemu „podrostu“ věnovali.

Dospělí začali svůj program již v pátek nočním závodem, v sobotu následovaly dvě fáze (dopoledne klasika a odpoledne okruhy), v neděli pak byly v plánu dokonce tři fáze: dopolední krátká mimo nejkrásnější skalnaté partie, odpolední výživné okruhy přímo v maštalích a noční třešničku na dortu. Tu jsme si ale po tak krásném a náročném programu nechali na příště. Všechny tréninky byly perfektně postavené a náš velký díky patří Tomkovi Holasovi a Mirkovi Hadačovi za jejich přípravu. Dále patří díky Hanysovi za sehnání suprovního ubytování.

Myslím, že všichni účastníci odjížděli ze soustředění spokojení a namotivovaní do dalšího průběhu sezóny. Bolavé nožky a únavu jsme už dávno zapomněli, ale krásné zážitky nám zůstanou ještě dlouho. Snad si je připomenete při prohlížení fotek, které jsme s Verčou udělali.  Umístil ke stažení v zazipovaném souboru zde (50 fotek, 180 MB).

 

Zanech komentář

*