Sportovec roku 2013

19.03.2014, Michal Besta

Pokud bylo naše POBO v minulých letech v tomto těžko měřitelném „PR“ klání vidět pouze skrze úspěchy dorostenecké a juniorské, letošní vyhlášení pro nás byly pomyslné mediální žně. 

Kromě tradičního obsazení kategorie juniorů Filipem (2. místo) a Markem (4. místo) mohli diváci slezského Burgtheater sledovat vyhlášení POBO v kategorii družstev. POBO se objevilo na bramborovém 4. místě, ocitli jsme se ale v elitní společnosti opavských sportů, za vítěznými Extrémními sporty, Basketbalem a atlety Sokola Opava. Z vyhlašovaných jsme pomyslně porazili šarmantní kadetky šerm Slezanu Opava. Pomysleme však, že se do elitní čtveřice vůbec nedostali tradiční hráči kopané, či hokejisté lední. O ostatních sportech ani nemluvě.

Ve druhé polovině vyhlašování Mirek Hadač zpestřil poněkud upjatou atmosféru slovním ping-pongem s Monikou Žídkovou, přítomným mimo jiné naznačil, že v POBO máme mnoho talentů nejen sportovních, ale také zdatné organizátory a trenéry.

Do kategorie hlavní, „jednotlivci dospělí“, jsme to letos sice nedotáhli, avšak věříme, že tato doba není daleko. Naopak do kategorie „Uvedení do síně slávy“ či do kategorie „Handicapovaní“ to snad máme všichni ještě hodně daleko.

Odkazy:

Marek: http://opavsky.denik.cz/galerie/gal-op-sportovec-roku0315.html?mm=5115694

Filip: http://opavsky.denik.cz/galerie/gal-op-sportovec-roku0315.html?mm=5115696

Mirek: http://opavsky.denik.cz/galerie/gal-op-sportovec-roku0315.html?mm=5115701

http://opavsky.denik.cz/galerie/gal-op-sportovec-roku0315.html?mm=5115709

Článek v regionálním tisku: http://opavsky.denik.cz/ostatni_region/sportovec-roku15032014.html

Zanech komentář

*