M ČR sprint 2015

28.05.2015, Michal Besta

Sprint bývá často „klasickými“ orienťáky zatracován, nicméně jsme se naučili tuto „ne-lesní“, popřípadě „městskou“ disciplínu alespoň respektovat. Náš klub, i přes nepřízeň počasí, vyjádřil městskému sprintu respekt účastí 44 závodníků. Běželo se dne 23.5., téměř na rovině, mezi beskydskými kopci a mezi řekami ve Valašském Meziříčí. Kdo nebyl na místě, nechť se koukne na televizi zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10183677624-beh/415232401282001-m-cr-2015/, nebo na výsledky zde: http://sprint15.magnusorienteering.cz/media/vysledky-sprint/vysledky.htm

K výkonům našich závodníků lze konstatovat, že tohle mistrovství (soudě podle hlavních kategorií dospělých), navázalo na loňské Znojmo, tzn. moc se nedařilo.

V D21 si alespoň Jana Macinská (celkově 13) na chvíli na podiu sedla do křesla pro průběžně vedoucí závodníky, aby byla téměř vzápětí sesazena pozdější vítězkou Denisou Kosovou. Iva obsadila 20. pozici.

V H21 si do křesla na podiu nikdo nesedl, ani se nevešel do první desítky. Marek 13., Mele 20., Filip 21., vyhrál Adam Chloupek.

Lepšího výsledku dosáhl v juniorské H20 Jakub Glonek, obsadil 2. místo, vyhrál překvapivě Jonáš Hubáček (Jonáš se k běhání vrátil teprve nedávno po operaci kolene, no, on má teď výborné repre trenéry).

Běžel se taky oblasťák, v H12C vyhrál Adam Valík, Vítek Čech druhý, v H14C Jirka Kostka 4. místo.

Vetoši měli Veteraniádu, Mirek Hadač vyhrál H50, Peter Barcík 3. místo v H45. Odkaz na stránky závodů zde: http://sprint15.magnusorienteering.cz/

3 komentáře k “M ČR sprint 2015”

  1. The Ships’s Voyages…I feel technologies just causes it to be even worse. Now there’s a channel to by no means treatment, now there wouldn’t be considered a opportunity for them to find out….

  2. I have recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

  3. http://www./ napsal:

    KFC you’re out of your fucking mind if you think Sanchez is the football equivalent of Derek Jeter. Jeter brings intangibles because he helps his teams WIN. When Sanchez wins two or more championships and is still rated as overpaid… then you have a case. Until now Forbes is just … right. He’s an overpaid pansy who hasn’t helped his team do shit, the only thing he does to help the jets is try his hardest NOT to throw a pick, or fumble.

Zanech komentář

*